Studerande MF19 Vilka vi är

Alice Liljeqvist

Klockan kvart över nio den 14 april, med mindre än tre timmar kvar av ansökningstiden, skulle ett klick på datorn få min vardag att ta sig en rejäl vändning. Från att ha befunnit mig i byggbranschen de senaste åren, var jag nu väg till en utbildning som manusförfattare.

Jag hade i stunden inga större insikter om vad detta skulle innebära, men med facit i hand och en termin senare kan jag enkelt konstatera att det är ett av mina livs bästa beslut.

Den stora frågan är givetvis vad inom den här branschen jag vill jobba med och skriva om. Just nu har jag inget specifikt svar på den frågan. I ett såhär tidigt skede som jag befinner mig, är jag öppen för att kunna ta till mig kunskap på ett så effektivt sätt som möjligt.

Mina dagar består av att skriva, läsa, göra research och såklart se alla sorters filmer och serier. Har jag kul? Ja!

Vi hörs när jag vet mer! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.