Studerande MF19 Vilka vi är

Cornelis Sillanpää

Döpt efter Vreeswijk men är raka motsatsen utseendemässigt. Det vi faktiskt har gemensamt är intresset för poesi och melodier. Eftersom jag är dansare från grunden så älskar jag rörelse och musik i film. Och därför kan mina karaktärer visa känslor genom både ord och dans. Annars lutar jag mig oftast åt coming-of-age historier där vi får följa karaktärernas resa genom de tidigare stadierna i livet. Min största inspirationskälla är såklart musik men serier och filmer som Euphoria och Fucking Åmål har satt spår i mitt berättande. Mina karaktärer har därför en mörk humor och är inte rädda för att ta steget längre i deras handlingar. Jag är exalterad över att få berätta om personer som sällan representeras i teve och film. Och jag har en dröm om att stärka unga vilsna själar, som har förlorat karta och kompass, genom självupplevda berättelser som någon kan känna igen sig i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.