Studerande MF19 Vilka vi är

Dorian Andersson

En hopplös Oscar Wilde-fantast som generellt tycker bäst om moraliskt grå karaktärer.  Jag hörde ”Allt blir bättre” av Martin Crimp på min mp3-spelares radio i mina tidigaste tonår och kom på att jag ville skriva saker som går att läsa eller spela upp på ett eller annat sätt. Helst av allt vill jag skriva om queerhet och inre världar. Hur relationer kan se ut, vad en sjuåring tycker är ”det viktigaste som finns”, och vad som får sägas var och av vem – men ibland släpper jag det och försöker mig på att skriva skräck istället. 
Jag har någon slags teater- och scenkonstpassion i bagaget men är barnsligt förtjust i de flesta former av manusförfattande, och författande generellt – förutom möjligen när det rör presentationstexter på bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.