Studerande MF19 Vilka vi är

Hiba Fawaz

Vem är jag? En fråga jag inte tänkt på såhär mycket sedan jag var 13 och mina systrar lurade i mig att jag var adopterad. Det tog inte lång tid innan pappa gav dem en utskällning och mig en kram och en glass. Men jag har lämnat den existensiella delen bakom mig nu. Något annat jag nyligen lämnat är skrivande inom den akademiska världen, för att istället prova skriva manus. Vem jag är som författare vet jag inte ännu, det är som när någon frågar vad min favoritgenre är. Jag går från komedi till sci-fi till action till romantik till tonårsdrama till psykologiska thrillers, och jag gör det inom både film, tv och spel. Så vi får se vad jag landar i. Om inte annat sitter jag på en hög av historier där en vanlig arabisk familj försöker ta sig igenom en vardag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.