Studerande MF19 Vilka vi är

Jens Broström

Jag är en filmskapare med bakgrund inom manus, regi och postproduktion. Jag har skrivit och regisserat ett flertal kortfilmer, även animerat i 2D animation.

I mitt skrivande kan jag se ämnen som jag ofta återkommer till. T.ex.: Utstötta individer. Vad är en själ? Makt & Orättvisor. När är man vid liv? Psykologiska ärr. Artificiell Intelligens. Döma & Bli dömd.

Det finns bl.a. två sidor av mig som jag drivs av, dels så vill jag berätta historier för en publik som förhoppningsvis blir påverkade av dom. Det andra som driver mig är att jag vill arbeta med det som jag älskar att göra. Tycker om att skriva för andra och för mig själv.

Några av mina favorit genrer är: Drama, sci-fi, fantasy, komedi. Filmer som inspirerar mig är exempelvis: The Shape of Water, Skönheten & Odjuret, Osynliga Mannen, The Grand Budapest Hotel, Frankensteins Monster & King Kong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.