Studerande MF19 Vilka vi är

Johan Salberg

Jag har skrivit och skådespelat så länge jag kan minnas. Manus, Skådespeleri, Regi, Stand up, Klippning, Musik etc. För mig har det varit helt naturligt att utforska många olika delar i den kreativa processen. Det har gett mig en unik överblick. Jag är en bättre skådespelare för att jag skriver & mitt skrivande är bättre för att jag skådespelar osv.
Är utbildad på Katrinebergs Skådespelarlinje & Kulturama Filmskola, samt 10 års Workshops inom Method acting. Har skrivit allt från filmmanus, revysketcher, punklåtar och kupletter och är just nu i post på min långfilmsdebut. Mina texter har ofta en komisk känsla med allvarlig underton och min ambition är att kunna skriva engagerande historier med bra dialog. Hellre saker som är bra och håller i längden än saker som är trendiga för dagen.

”Nobody ever left a great play humming the theme”

– David Mamet

Några förebilder: Steven Moffat, David Mamet, Aaron Sorkin, Quentin Tarantino, Cilla Jackert & Martin Kellerman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.