Studerande MF19 Vilka vi är

Marie Herdensjö

Kollar youtube och manusguru med tråkig skjorta som säger en sak och en annan som säger ngt annat. Skriver en ny version av något. Undrar hur jag ska skriva ett manus längre än tio sidor. Pratar
om aliens på allvar. Längtar efter att känna strukturen i kroppen istället för att tänka på vändpunkter. Försöker lära mig skriva vändpunkter. Lånar bok på bibblan om kreativitet, läser den inte. Åker hem till Sthlm. Läser en bok om bin. Köper manusböcker och ställer i bokhyllan. Läser manus. Antecknar i en anteckningsbok (som tog tre dagar att välja ut) saker jag ser: En kvinna äter orostade rostmackor ur en zip-bag på bussen. Saker jag hör: (inför Ks begravning:) ”Vilken fin dag!”, ”K hade alltid tur med vädret när hon skulle på utflykt”. Skriver ned en dröm: Amir Chamdin drar ut mina lösa tänder. Åker hem till Gbg.Vill bara bli jävligt bra på att skriva manus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.