Studerande MF19 Vilka vi är

Nora Malm

Hej!

Jag heter Nora Malm och mitt största intresse är att SNACKA. Det är ju så jävla trevligt. Tror det är mycket bättre för mänskliga relationer än att tex. ta på varandra, eller göra saker ihop. Hur kommer man nära varandra om man bowlar ihop liksom? Iallafall. Min bästa grej är att åka utomlands med mina kompisar, uppleva ingenting och istället tjata hål i huvudet på varandra i fem dygn. Vi åker ju inte utomlands för att SE saker, utan för att få vara ifred utan att någon ska störa när vi är mitt uppe i en great chat. För att få skapa en egen värld. Därför faller det sig ganska naturligt för mig att låta dialog och karaktär stå i fokus i det mesta jag skriver. Jag utforskar gärna ämnen som tex. hur kvinnor beter sig och anpassar bland män, kvinnlig vänskap, sex och vad det betyder och jakten på självförverkligande. När jag inte skriver så frilansar jag som skådespelerska, driver podcasten ”Nästan vuxen”, läser, dricker vin och dagdrömmer. Dör även för total tystnad i skogen samt horoskop. Men till skrivandet nu då. Jag skriver mest (även manus) med inspiration från litteratur (med favoritförfattare som Karolina Ramqvist och Chiamanda Ngozi Adichie) men några av mina favoritfilmer/serier är Succession, Closer och The office.  Jag hade inte heller tackat nej om man hade fått chansen att jobba med den norska serien ”Ung och lovande”.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.