Studerande MF19 Vilka vi är

Simon Hultin

Jag är frilansskribent, musiker och författare från Göteborg. Med erfarenhet av att skriva reklam, akademia, låttexter, romaner och filmmanus på både svenska och engelska, vilket gett mig en bred kompetens och intressen som sträcker sig från det rent faktagranskande till det totalintuitiva.
I portfolion återfinns åtskilliga reklamartiklar och tidningar i vilka jag agerat redaktör, en kandidatuppsats i engelsk litteratur, en outgiven roman och flertalet låtar varav åtskilliga återfinns på Spotify med bandet Blue Prunes.
Mitt ständiga mål är att beröra på djupet och utforska frågor om människans känslomässiga varande. Jag älskar mångbottnat berättande där det utforskande ligger inbäddat i detaljerna bakom en underhållande och medryckande ”fernissa”.
Verk som inspirerat mig och fått mig att vilja bli författare är, för att nämna några utav ett enormt antal: Sagan om ringen-trilogin, Blade Runner, History of Violence och Interstel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.