Studerande MF19 Vilka vi är

Simone Grund

Jag har haft en livslång kärleksrelation med sagor sedan barnsben. Har skrivit egna berättelser så länge jag kan minnas, och alltid avundats och beundrat dem som fått möjlighet att berätta sina historier inför stor publik. 

Jag har pluggat en hel del kreativt skrivande i olika former genom åren, har jobbat med sportjournalistik och skrivit en bok (som inte är publicerad. Än.). Jag inspireras av livsöden och älskar bra drama. Historier som griper tag i hjärteroten och stimulerar tårkanalen. This Is Us är min favoritserie just nu av denna anledning. Gilmore Girls är en annan fantastisk dramaserie jag gillar. 

Sagan om Ringen-trilogin är mina favoritfilmer, och jag när en blygsam dröm om att en dag skapa mitt eget Midgård. Ett universum olikt vårt eget, men kanske med samma typ av problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.