Studerande MF19 Vilka vi är

Daniel Andishmand

Mina berättelser handlar ofta om karaktärer vars psykologiska insikter och formation ofta grundas ur ett sökande efter kärlek. Intresseras av att skildra människors separationsångest och förluster i olika slag. Försöker hitta världar som engagerar visuellt och fascineras av de som lyckas spegla verkligheten genom Sci-Fi, så som i Beasts of the Southern Wild, Aniara & Her. Inspireras av författare med stora intentioner – ser mycket av det i mina medstudenter!

Bakom mig har jag bland annat erfarenheter av studier inom psykologi och filmproduktion.  Har tidigare skrivit en webbserie producerad av Zentropa Sweden, 2019, och kortfilmen Götaplatsen, vinnare av Startsladden på Göteborgs Internationella Filmfestival 2018. Lär mig manushantverket parallellt på YRGO och Gotlands Folkhögskola. Hoppas på att fortsätta utbildas efter min skoltid som yrkesverksam manusförfattare för film, TV & spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.