Studerande MF19 Vilka vi är

Hjördis Engberg Pramling

För några år sedan gick jag en skådespelarutbildning där vi skulle göra varsin kort pjäs, så jag skrev ett manus och satte upp det. Det visade sig vara väldigt kul, så kul att jag ett år senare, efter utbildningen var klar, skulle försöka göra en längre version av manuset. Det är väl bara att skriva, tänkte jag, men det visade sig vara lite svårare än så.

Skit också.

Så jag tänkte att jag får väl lära mig hur man gör då och hamnade här. Jag skulle gärna skriva för både scen, tv och film. Jag tror att min favoritgenre är dramakomedi, gärna med inslag av coming of age. Jag är intresserad av relationer och personporträtt men med det sagt är jag öppen för det mesta.
Allt gott, tack och hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.