Studerande MF19 Vilka vi är

Jessie Hartikainen Wiechert

Vem är jag? Det för mig är en enkel fråga. Jag är allt och ingenting! En sprudlande teatersjäl i regnbågens alla färger samtidigt som jag är en analytiker i svart och vitt. Med en intresselista som blir längre än de flesta barns önskelistor. 

Men om du frågar mig vem jag är som författare står jag som ett frågetecken. För jag vill inte bestämma mig än. Precis som mina favoritfilmer – allt från romantiska tragedier, komiska actionfilmer och emotionella, mörka komedier – vill jag kunna mixa och matcha banala idéer med det mänskliga och hitta vad som passar mig. Man kan inte vara säker förrän man testat. Och jag vill testa allt!

Om jag ska ge några exempel så är en del av mina favoritfilmer Jojo Rabbit, Thor Ragnarok, Batman; The Dark Night, The Fault In Our Stars och Moulin Rouge. Och om man får kasta in favoritbroadwaymusikal så ligger Hamilton på topp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.