Studerande MF19 Vilka vi är

Johannes Strömer

Under mitt andra år på gymnasiet utvecklade jag ett visuellt koncept som blev det första projektet som jag kände var något jag kunde vara stolt över. Det var tolv år sedan och mitt liv har sedan dess bestått av diverse utbildningar och äventyr inom den fria konsten. Jag läser mycket serietidningar och grafiska romaner och har med jämna mellanrum lekt med tanken att lära mig utveckla ideér inom manus, och när jag hittade den här utbildningen kände jag att tiden var mogen för en ny kreativ utmaning.

Det fortsätter att fascinera mig hur viktig fiktionen är för oss och hur berättelser hjälper oss att förstå oss själva och vår plats i världen. Hur långt vi än kommer som samhälle, hur moderna människor vi än tycker att vi är, har vi alltid sökt svaret på samma frågor. Jag har en fast tro på att genom fakta kan vi skaffa oss vetskap, men genom fiktionen kan vi förstå. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.