Vad vi gör

På distans med Huss

I en produktion är det många yrkesroller som använder manuset, var och en utifrån sina behov.

Eftersom författare måste förhålla sig till det höll MF19 i slutet av september tre samtal på Film i Väst (som nu finns på K-Play): “Manusets roll i planering och finansiering“, “Manuset som verktyg under det konstnärliga” och “Manuset i en produktion“.

Seminariet utgick från arbetet med serien Huss och modererades av Nora Malm och Susanna Martelin. Gästerna var en del av teamet bakom. Yellowbirds producent Daniel Gylling, regissör Jörgen Bergmark, scenograf Elle Furudahl, kostymör Sara Pertmann och linjeproducent Olle Wirenhed.

Från början var tanken att samtalen också skulle vara en chans för MF19 och MF20 att träffas. Tyvärr kom restriktionerna emellan så de hölls i stället i halvklass, där MF19 turades om att vara på plats och MF20 fick följa och ställa frågor via Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.