Studerande MF20 Vilka vi är

Florian Kullberg

Om jag tänker efter har jag inte så mycket att berätta. Sedan tänker jag ett varv till och finns det jättemycket i alla fall. Någonstans däremellan hittar du mig vid ett skrivbord medan jag skrapar ut det sista ur en burk jordnötssmör.

Illustratör har jag varit, lärare och cykelmekaniker. Inbilla dig en Odyssé igenom yrken och genrer.

Jag har skrivit och pluggat drama i Nederländerna och Irland och skriver med en lätt absurd men poetisk signatur. Humor är viktigt, men takt och rytm kanske ännu mer. Barnlitteratur, poetry-slam och nu ser jag fram emot att ta mig an visuella medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.