Studerande MF20 Vilka vi är

Fredrik Andersson

Jag är född 1993 och har haft filmintresset som en röd tråd under stor del av mitt liv. Efter gymnasiet studerade jag filmvetenskap i ett år, därefter bodde jag ett år i Paris för att utveckla mitt skrivande och efter det studerade jag två år på Molkom Folkhögskolas Filmlinje.

De ämnen som intresserar mig är destruktiva relationer, sköra människor och vår strävan att försöka leva anständiga liv.

Drivkraften till mitt skrivande består av två grundläggande beståndsdelar. Den första är att försöka förstå mig själv och det andra är att försöka förstå min omvärld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.