Studerande MF20 Vilka vi är

Åsa Lindgren

Själen talar genom mina fingrar…dansar, flödar, formar orden…förmedlar exakt den energi jag önskar. Livet kan vara svårt, men att skriva är för mig lekande lätt, och fullt av lust. Jag kan vara vem jag vill, uppleva vad jag vill, besöka andra världar och skapa egna.

Vad skriver jag då? Jag älskar feelgood och drama, gärna med en mörk ton, där karaktärerna lär sig något om sig själva. Jane Eyre av Charlotte Brontë är en favorit, och en modern skatt är Skam, säsong 2. Jane och Nora drivs båda av passion, har starka värderingar och gör uppror mot förtryck. De kämpar också båda för kärleken, och utvecklas genom den.

Jag är djupt intresserad av kvantfysik, andra dimensioner och andlighet. Där är Matrix en ständig inspirationskälla, och jag utforskar gärna det okända i mitt arbete.

Skrivande och teater går som en röd tråd genom mitt liv. Jag är utbildad skådespelare och jobbar som dramapedagog. Jag har jobbat som chefredaktör och frilansande journalist. De senaste åren har jag skrivit en roman, Stress, samt manus till mina teatergrupper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.