Studerande MF20 Vilka vi är

Therese Närhi

Tidigare har jag genomgått filmstudier i Australien, regisserat en kortfilm och nu lät jag passionen för historieberättandet föra mig mot en manusinriktad utbildning för att förverkliga min framtidsvision om att jobba som manusförfattare.

Efter att ha tagit steget in i en ny kreativ utmaning vill jag inspireras, motiveras, vara öppen för nya intryck, uttryck, språk och dialog. Jag befinner mig ofta bland triangeldrama och emotionellt starka karaktärer när jag skriver. Det finns så mycket viktigt att prata om och det finns ännu fler sätt att prata om det.

Jag brinner för tanken på att en berättelse jag skrivit ska bidra till en början på en viktig diskussion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.