Studerande MF20 Vilka vi är

Birk T. Härkönen

Jag brukar presentera mig som urbaniserad lantis från norra Bohuslän, då jag för närvarande bor i  Göteborg. I tidig ålder var jag alltid avundsjuk på filmskapare, spelutvecklare och författare. Dom fick ju se  sina sina fantasier manifesteras! Och det ville jag också. En gymnasial el-utbildning, en släng på  högskolan och en långdragen karriär som fastighetsskötare senare blev det inte riktigt så. Om man  inte räknar en nördig ”fan-comic” på devinatart och en bunt ofärdiga noveller på min hårddisk, vill  säga. 

Under loppet av mitt liv har jag konsumerat absurda mängder av det som brukar kallas ”Genre litteratur”, det vill säga Sci-fi och fantasy. Och det är också det jag faller tillbaka på när jag skriver  något själv. Jag har en förkärlek till fantasifulla historier om människor och systemen vi skapar,  eller kanske om hur dom skapar oss. Men det måste inte bara vara rymdskepp och storslagna  profetior, berättelser som ” Fight Club” räknar jag också det något av det bästa människans berättar  tradition har producerat. Min förhoppning är att jag en dag ska skriva något liknande själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.