Studerande MF20 Vilka vi är

Daniel Bradshaw Thorell

En film ska påverka dig, röra om i din hjärna och fundamentalt förändra din syn på världen. I alla fall under två timmars tid. 

Det finns mycket i skrivandet som är tilltalande såsom att forma karaktärer, konstruera meningar med just din röst och hitta din egen ton och touch. 

När jag skriver brukar jag att utgå från mig själv, vad jag ser och vad jag upplever. Jag kombinerar gärna mina iakttagelser med något förbluffande och låter sedan skrivandet av berättelsen gå sin gilla gång. 

Då jag fastnade för att läsa böcker började jag också att själv skriva. Då ville jag bli journalist eller deckarförfattare. Sedan kom insikten om att någon har skrivit alla de filmer jag älskar – det jobbet vill jag helst av allt ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.