Studerande MF20 Vilka vi är

Emma Malinsdotter

Intresset för berättelser har nog alltid funnits där för mig, i alla former av böcker, film och spel. Jag har alltid gillat känslan av att vara en del av själva historien och fastnar lätt när storyn tar mig med till en annan värld. Min nisch när det kommer till att ta del av andras berättelser och skapa mina egna är nog när dem har inslag av historia, myter och legender eller med en touch av fantasy.

Det är nu det senaste som jag fått upp intresset för att skriva.
På gymnasiet fick jag av en ren slump chansen att testa manusskrivande, jag hade sedan tidigare intresserat mig mycket för film och teater men aldrig tänkt tanken att man vara med i skapandet ”bakom kulisserna”. Från att tidigare inte haft något större intresse för att skriva blev jag helt såld. Istället för att bara få ta del av andras berättelser kunde jag nu få skapa mina egna och ge andra den upplevelsen att få vara del av mina berättelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.