Studerande MF20 Vilka vi är

Hannes Jungbeck

Jag heter Hannes Jungbeck. Jag har bott i Barcelona, som ledde till kärlek, som ledde till Göteborg. Kärleken är long gone, men i Göteborg fann jag inspiration och blev kvar.
Efter mer än tio år av företagande från varumärken till butiker så vill jag idag dyka ned helt i skrivandet, och här sitter jag nu med tjugofem fantastiska framtida kollegor som undrar vad vi har gett oss in på.
Jag samlar på skor och ratings på imdb, jag är nästan ohälsosamt intresserad av film och jag älskar att världen blev mindre under 2020. Filmiskt föredrar jag true crime, lågbudget-skräck och dialogtung drama, men jag ser allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.