Studerande MF20 Vilka vi är

Martina Alriksson

Jag är knappast originell, utan ganska vanlig både i mitt skrivande och i min smak. Jag gillar Grey ́s Anatomy, Vänner och Älska mig. Jag kommer aldrig blir en Shonda Rhimes, Marta Kauffman eller Josefine Bornebuch. Jag kommer förbli Martina Alriksson. Men du behöver inte komma ihåg mitt namn, bara du kommer ihåg mina karaktärer och mina historier.

Jag har inte skrivit länge men jag har tänkt mycket, skapat karaktärer i mitt huvud, utifrån berättelser som redan skrivits, eller filmer jag sett. Så jag kommer börja där jag är och ta vad jag har och förhoppningsvis genererar det i fantasifulla julkalendrar och dramakomedier en dag. För om jag bryr mig om det jag skriver, dom karaktärer jag skapar, så hoppas jag att du också kommer göra det. Och om du vill komma ihåg mitt namn så är det Martina Alriksson, hon som kommer skriva julkalendrar och dramakomedier, iallafall om du skulle fråga mig nu, såhär första året på manusförfattarutbildningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.